2011. július 2., szombat

Strandok királynője

Tudom, nagyon régen írtam már bejegyzést, emiatt elnézésedet kérem! :)

Mostani cikkemben arról fogok írni, hogy strandra hogyan sminkeld ki magad. Nagyon sok nő (köztük én is), strandra is készítünk sminket. Persze ilyenkor nem készítek extrém, nagyon erős sminket, sőt, az alapozót is mellőzöm.

Szempillaspirál: Csak és kizárólag vízálló terméket válassz. Megvásárlás előtt győződj meg róla, hogy tényleg vízálló. Állj be a zuhany alá fél órára, edzésen vidd fel a szempilládra, egyszóval teszteld, hiszen elég viccesen nézne ki, ha megvásárolod, tudván, hogy úgyis vízálló, majd ugrasz egy fejest a vízben, mikor pedig felbukkansz a víz tetején, úgy nézel ki, mint aki végigsírt pár órát.



Arc: Nem lesz szükséged arcpirosítóra, maximum csak bronzosítót vigyél fel az arcodra. Ha nem tudsz elszakadni az alapozótól, mindenképpen krémes állagút válassz, avagy vízállót. Azt viszont nem árt tudni, hogy amíg a tested többi része lebarnul, addig az arcod megtartja az eredeti színét, sőt, ha olyan magas az UV sugárzás, akkor beleég a bőrödbe az alapozó.


Szemhéjfesték: Leginkább a krémes, ceruza formájú kiszerelést válaszd. Kerüld ilyenkor a szürke, és a kék színt, sőt, az erős sminkeket is. Ilyenkor a barack, bézs, barnás arany árnyalatok a befutók. Ezek tesznek természetesen széppé.



Rúzs: Válassz az ajkaid színével megegyező rúzst. A könnyű ajak íreket most kerüld, mert nagyon hamar lekopnak, sőt, a szájfényeket is. A rúzs alapjába véve zsíros, így nehezen jön le a vízben, de még tartósabbá úgy teheted, ha csókálló rúzst választasz.



Ebben a videóban megnézheted, hogy egy profi sminkes milyen sminket készít strandolásra:





Ti szoktatok strandra sminkelni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése