2011. július 2., szombat

Mit utálnak a pasik?

Amíg mi nők, azt gondoljuk, hogy milyen csábító a vörös száj, addig a pasik számottevő része inkább a természetes, maximum áttetsző szájfénnyel bekent ajkakra voksol. Személy szerint én különböző alkalmakon elő szoktam halászni a kedvenc Chanel vörös rúzsomat és lekopogom, eddig egy férfi sem szólta meg, hogy visszataszító. Bár lehet, hogy csak szerencsém volt! :)
Sok pasi úgy gondolja, hogy a műszempilla túlságosan mű hatást kelt rajtunk. Mi nők általában a műszempillával a drámaibb tekintetet szeretnék elérni, őket viszont ezzel elvileg taszítjuk. Ezzel kapcsolatosan sincs még rossz tapasztalatom, pedig valamikor napi szinten használok műszempillát.
Másik dolog, ami felkerült a top listára, az a füstös szem. A kutatások azt bizonyítják, hogy a férfiak jobban szeretik azt a hatást, amikor van rajtuk smink, de olyan, mintha mégse lenne. Arra nem is gondolnak, hogy azt az "állapotot" milyen nehéz elérnünk! :))

 
Titeket szóltak már meg férfiak azért, mert vörösre volt festve az ajkaitok, vagy füstös szemetek volt, esetleg mert műszempilla volt felrakva?

2 megjegyzés:

  1. Szerencsére a párom megbékélt a rúzsokkal vagyis ha megyünk valahova és egy erősebb rúzst teszek fel akkor max az arcomra ad puszit, nem zavarja, mert tudja, hogy nekem ez kell, hogy tökéletes legyen a smink :)

    http://devilgirlmakeup.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  2. Akkor szerencsés vagy! :) Sajnos nagyon sok férfit egyenesen az őrületbe kerget! Remélem megtartja a jó szokását! :)) További sokk szép rúzs beszerzését kívánom!

    VálaszTörlés